Vaihto-oppilaaksi Maailmalle

www.studentexchange.fi

Sinulle 15-18-vuotias!
Lähde ASSE vaihto-oppilaaksi maailmalle, se on sijoitus tulevaisuuteesi!

Lähtö vaihto-oppilaaksi ulkomaille ennen ammatinvalintaa tai tietylle alalle suuntautumista on yhä yleisempää  ja viisas sijoitus tulevaisuuteesi. Opiskelu ulkomailla on haaste, joka vaatii sekä rohkeutta että innostusta.

Muutut matkasi aikana kypsemmäksi, opit ottamaan vastuuta ja parannat sosiaalisia taitojasi. Keräät mittaamattoman arvokasta elämänkokemusta ja vieraiden kulttuurien ymmärrystä.

Ikimuistoinen kokemus

Vaihto-oppilasvuosi maailmalla on ikimuistoinen kokemus, joka rikastuttaa sinua loppuelämäsi.  Saat uusia ystäviä, opit ottamaan vastuuta itsestäsi ja kunnioittamaan erilaisuutta. Käyt koulua ikätovereittesi kanssa, urheilet, istut kahviloissa, teet ostoksia paikoissa josta turismi puuttuu. Näin tutustut parhaiten sisältäpäin toisen maan elämäntapaan.

Vaihto-oppilasvuodesta sinulle jää hyvän kielitaidon lisäksi käteen kymmeniä elinikäisiä ystäviä ympäri maailman. Asut vuotesi ajan isäntäperheessä, josta voi parhaassa tapauksessa muodostua sinulle kuin toinen perhe, jonne olet aina tervetullut takaisin.

Vaihto-oppilasvuosi on kokemus, jota muistelet lämmöllä vielä kymmenien vuosien päästä.

ASSE  vaihto-oppilasvuosi tulee olemaan elämäsi tärkein ja hauskin vuosi!

Take a Step to The World of Possibilities!

Tutustu ASSE – vaihto-oppilasohjelmaan. Lisätiedot ja haku  www.studentexchange.fi

Yhteystiedot

info@euraupair.fi

09 878 1852
0440 633877

Osoite: EurAuPair, Fredrikinkatu 61 A, 6 kerr,  00100 Helsinki