EURAUPAIR au pairina turvallisesti ja laillisesti USA:han 

EurAuPair Intercultural Child Care  on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon,  non-profit organisaatio joka on U.S. State Departmentin hyväksymä.  Ohjelman tarkoituksena on luoda yhteisymmärrystä amerikkalaisten ja muiden maiden kansalaisten välillä kulttuuri- ja opiskelijavaihdon muodossa.  USA:n hallitus on nimittänyt EurAupair- ohjelman "au pair kulttuurivaihdoksi".  EurAuPair on perustamisestaan v.1988 lähtien antanut tuhansille au paireille mahdollisuuden viettää vuoden au pairina USA:ssa.

EurAuPair takaa sinulle turvallisen  ja laillisen oleskelun aupairina USA:ssa.  Saat virallisen J-1 Exchange Visitor Program viisumin  joka antaa sinulle oikeuden työskennellä au pairina USA:ssa laillisesti.  Au  pairit jotka ovat USAssa laittomasti, ilman asianmukaista viisumia, voidaan pidättää ja karkottaa maasta eivätkä he saa enää palata USA:han moneen vuoteen.

Jos lähdet aupairiksi USA:han omin päin ilman organisaatiota saatat jäädä ilman taskurahaa, ilman työaika ym. oikeuksia,  ilman sairaus- tai muutakaan vakuutusta eikä sinulla ole ketään kenen puoleen kääntyä tarvittaessa.

Yksityisesti on laitonta lähteä työskentelemään au pairiksi USA:han. EurAuPair tarjoaa sinulle turvallisen, edullisen ja laillisen tavan.  Vältät turhat riskit.

Amerikkalaiset viranomaiset, USIA, ovat asettaneet lukuisia ehtoja ulkomaalaisten nuorten au pair -työskentelylle USA:ssa. Niiden harvojen järjestöjen, jotka on hyväksytty toimimaan USA:ssa, on noudatettava näitä ehtoja  jotka koskevat mm. taskurahaa, työaikoja ja työtehtäviä.

Eur Au Pairilla on USA:ssa ympäri maata toimipisteitä työntekijöineen  jotka ovat aina lähellä ja auttavat sinua kun tarvitset heitä.

EurAuPair on toiminut Suomessa ohjelman perustamisesta v.1988  lähtien ja on Suomen vanhin ja kokenein aupair-organisaatio.

EurAuPair au pairina sinusta tulee osa yhdestä USA:n ja maailman suurimmista ja arvostetuimmista kulttuurivaihto - organisaatioista.  Tämä takaa sinun turvallisuutesi au pair vuoden aikana.

EurAupair Intercultural
Child Care Programs

Laguna Beach California 92651 USA

Katso USA sivut tästä www.euraupair.com